Den perfekta kaffemaskinen

Att ha sin egen caféverksamhet eller barverksamhet är mångas dröm. För många stannar det vid en dröm då andra intressen tar över men för en del blir drömmen verklighet. Oavsett ifall du är i researchfasen inför din dröms förverkligande eller ej så är det en aspekt du inte kan undkomma. För att drömmen ska bli verklighet måste du finna den ultimata kaffemaskinen. Utan kaffe, ingen verksamhet. Du behöver inte vara orolig, vi vet vilken maskin du behöver. Läs mer om La Marzocco-maskiner i denna artikel.

Italiens pärla

Espressomaskiner från La Marzocco är passande nog ifrån Florens i Italien. Dels är Italien känt för sin fantastiska espresso och kaffekultur och Florens som stad är känt för sin kvalitet i olika konstnärer såsom Michelangelo och da Vinci. Det är därför passande att espressomaskinerna som La Marzocco levererar är unika i både design och funktion. De är helt enkelt perfektion i stil, form och funktion. Inte konstigt att de kallas för Italiens pärla oavsett om det handlar om espressomaskin, kaffebryggor eller kvarnar. För att du ska kunna nyttja din maskin på bästa sätt brukar också leverantörer erbjuda utbildning och andra tjänster så att du kan komma igång snabbt.

Olika modeller

När du ska planera din verksamhet är det bra att gå igenom olika modeller. Här handlar det om färg och form naturligtvis, och La Marzocco finns i olika färger och modeller, men ännu hellre måste du bestämma storlek och funktionsalternativ. Det är en självklarhet att maskinerna är i rostfritt stål men tänk igenom storleken på tankarna, hur förvärmningssystemet fungerar, de mekaniska paddlarna och inte minst det separata varmvattenutloppet. Även om alla modeller har sin specialitet så är det viktigt att du så naturtroget som möjligt går igenom hur maskinen bör fungera i din verksamhet. Ju bättre du går igenom dessa detaljer, desto lättare kommer det att bli att finna rätt modell för just din verksamhet.