Guide: Så ansöker du om studentkort och ungdomskort hos Länsförsäkringar

Funderar du på att skaffa ett studentkort eller ungdomskort hos Länsförsäkringar? Du har kommit till rätt ställe! I denna guide kommer vi att gå igenom steg för steg hur du ansöker om ett studentkort eller ungdomskort hos Länsförsäkringar. Vi kommer även att ta upp fördelarna med att ha ett studentkort eller ungdomskort, och hur du kan använda det för att göra betalningar med Apple Pay.

Vad är ett studentkort eller ungdomskort hos Länsförsäkringar?

Ett studentkort eller ungdomskort hos Länsförsäkringar är en praktisk betalningslösning för studenter och unga. Med kortet kan du enkelt betala i butiker, på nätet och ta ut kontanter i uttagsautomater. Studentkortet och ungdomskortet hos Länsförsäkringar fungerar som ett vanligt bankkort, men det är anpassat för unga användare med förmånliga villkor och erbjudanden.

Hur ansöker du om ett studentkort eller ungdomskort hos Länsförsäkringar?

För att ansöka om ett studentkort eller ungdomskort hos Länsförsäkringar behöver du ha ett ungdomskonto hos banken. Om du inte redan har det kan du enkelt öppna ett kontot genom att besöka en Länsförsäkringar bankkontor eller genom att ansöka online på deras hemsida. När du har ett ungdomskonto kan du ansöka om ett studentkort eller ungdomskort.

Steg för steg till att ansöka om ett studentkort eller ungdomskort hos Länsförsäkringar:

 1. Gå till Länsförsäkringars hemsida och logga in på ditt ungdomskonto med ditt BankID.
 2. Välj menyn för kort och betalningar.
 3. Välj ansökan om studentkort eller ungdomskort.
 4. Följ instruktionerna och fyll i nödvändig information.
 5. Skicka in din ansökan och vänta på godkännande.
 6. När din ansökan är godkänd kommer du få ditt studentkort eller ungdomskort hemskickat till dig.

Efter att du har fått ditt studentkort eller ungdomskort kan du aktivera Apple Pay på kortet om du vill använda det för att göra betalningar med din iPhone eller Apple Watch. Detta ger dig möjligheten att göra snabba och smidiga betalningar utan att behöva ta fram ditt fysiska kort.

Fördelar med att ha ett studentkort eller ungdomskort hos Länsförsäkringar

Ett studentkort eller ungdomskort hos Länsförsäkringar erbjuder en rad förmåner och fördelar för dig som ung användare:

 • Förmånliga villkor på kortet, exempelvis låg eller ingen årsavgift.
 • Möjlighet att använda Apple Pay för snabba och enkla betalningar.
 • Enkel och säker betalning i butiker och på nätet.
 • Möjlighet att ta ut kontanter i uttagsautomater.
 • Översiktlig och smidig hantering av kortet via Länsförsäkringars mobilbank.

Med ett studentkort eller ungdomskort hos Länsförsäkringar kan du inte bara enkelt och bekvämt betala för dina inköp, utan du får även en rad andra fördelar. Var noga med att läsa på om villkoren för studentkortet eller ungdomskortet innan du ansöker, för att säkerställa att det passar dina behov och önskemål.

Sammanfattning

Att ansöka om ett studentkort eller ungdomskort hos Länsförsäkringar är enkelt och smidigt genom deras digitala ansökningsprocess. Med kortet får du förmånliga villkor, möjligheten att använda Apple Pay för snabba och enkla betalningar samt enkel och säker betalning i butiker och på nätet. Genom att följa stegen i denna guide kommer du snart kunna njuta av fördelarna med ditt studentkort eller ungdomskort hos Länsförsäkringar!

Ofte stillede spørgsmål

Vad är ett studentkort hos Länsförsäkringar?

Ett studentkort hos Länsförsäkringar är ett bankkort speciellt utformat för studenter som erbjuder förmånliga villkor och rabatter.

Vad är ett ungdomskort hos Länsförsäkringar?

Ett ungdomskort hos Länsförsäkringar är ett bankkort för unga mellan 13-17 år med anpassade villkor och begränsningar.

Hur ansöker jag om ett studentkort hos Länsförsäkringar?

För att ansöka om ett studentkort hos Länsförsäkringar behöver du vara student och ha ett bankkonto hos Länsförsäkringar. Därefter kan du ansöka online eller genom att besöka ett av deras kontor.

Kan jag använda Apple Pay tillsammans med Länsförsäkringar?

Ja, Länsförsäkringar erbjuder stöd för Apple Pay vilket innebär att du kan använda din Länsförsäkringar-app på din Apple-enhet för att göra betalningar.

Har Länsförsäkringar några bankkort för barn?

Ja, Länsförsäkringar erbjuder bankkort för barn under 18 år med anpassade villkor och begränsningar för att främja förståelse för ekonomi och sparande.

Behöver jag Mobilt BankID för att använda Länsförsäkringar?

Ja, Mobilt BankID krävs för att använda Länsförsäkringsbankens digitala tjänster och för att utföra säkra elektroniska betalningar.

Finns det förmåner kopplade till Länsförsäkringars studentkort?

Ja, Länsförsäkringar erbjuder olika förmåner och rabatter för de som har studentkort, inklusive rabatter på olika produkter och tjänster.

Vad är länsförsäkringar bankid barn?

Länsförsäkringar BankID för barn är en säker identifieringsmetod och nyckelbricka som barn och unga kan använda för att utföra digitala affärer och betalningar.

Vad är e-kort hos Länsförsäkringar?

E-kort hos Länsförsäkringar är virtuella bankkort som kan användas för onlinebetalningar och har samma funktioner och säkerhetsåtgärder som fysiska bankkort.

Kan jag ansöka om en studentförsäkring hos Länsförsäkringar?

Ja, Länsförsäkringar erbjuder studentförsäkringar som ger skydd och försäkringsskydd för studenter under deras studietid.

Artiklen Guide: Så ansöker du om studentkort och ungdomskort hos Länsförsäkringar har i gennemsnit fået 4.4 stjerner baseret på 13 anmeldelser